Suriyelilere nakdi yardım

Suriyelilere nakdi yardım -PTT Başmüdürü Açıkel: İl sınırları içerisinde yaşayan 2 bini aşkın Suriyeli aileye 260ar TL nakdi yardım ödendi


KİLİS (A.A) - Kilis PTT Başmüdürü Mustafa Açıkel, Uluslararası Mavi Hilal İnsani Yardım ve Kalkınma Vakfı aracılığıyla il sınırları içerisinde yaşayan 2 bini aşkın Suriyeli aileye 260ar TL nakdi yardım yaptıklarını bildirdi.
     Açıkel, yaptığı yazılı açıklamada, Suriyedeki olaylar nedeniyle yurtlarını terk edip komşu ülkelere sığınan ailelere, daha iyi şartlarda yaşamaları konusunda yeterli desteği sağlamanın, mağduriyetlerinin giderilmesine çalışmanın insani bir borç olduğunu belirtti. O nedenle PTT Genel Müdürlüğünün 888601 numaralı posta çeki hesabı açtığını aktaran Açıkel, söz konusu hesaba hayırseverlerin desteğini beklediklerini kaydetti.
     PTT Başmüdürü Mustafa Açıkel, Kiliste ikamet eden Suriyelilere Uluslararası Mavi Hilal İnsani Yardım ve Kalkınma Vakfının nakdi yardımda bulunduğunu belirterek, şunları kaydetti:
     İl sınırları içerisinde yaşayan 2 bini aşkın Suriyeli aileye 260ar TL nakdi yardım ödendi. Bu yardımları yapan tüm vakıf ve kuruluşlara teşekkür ediyoruz. Kilis halkının gösterdiği misafirperverliğe ve devletimizin gösterdiği her türlü çabaya şükran ve minnetlerimi arz ediyorum. Bu tür kampanyayı yapanlara ve yaygınlaşmasına hizmet ederek bu hayır ve dua yüklü kervana katılıp bu hazzı yaşamalarını temenni ediyorum.
    
     Muhabir: Kemal Karagöz / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Suriyelilere nakdi yardım Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER