Suriyeli Recep Tayyip bebeğe altın taktılar

Suriyeli Recep Tayyip bebeğe altın taktılar -AK Parti Gaziantep milletvekilleri Sarı ve Şahin, Nizipte dünyaya gelen ve Recep Tayyip adı verilen bebeğe altın taktı, ailesine çeşitli hediyeler verdi (Fotoğraflı-Görüntül


GAZİANTEP (A.A) - AK Parti Gaziantep milletvekilleri Mehmet Sarı ve Ali Şahin ile Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın adının verildiği Suriyeli bebeğe altın taktı, annesine ise çeşitli hediyeler verdi.
     Milletvekilleri Sarı ve Şahin ile Nizip Belediye Başkanı Akdoğan ile AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Osanmaz, Nizip Devlet Hastanesinde dünyaya gelen ve ailesi tarafından Recep Tayyip adı verilen bebeği, hastanede ziyaret etti.
     Rudeyna ve Ferzat Abdulmecit çifti ile hastanede bir sohbet eden milletvekilleri Sarı ve Şahin ile beraberindekiler, bebeğe altın taktı, anneye ise çeşitli hediyeler verdi.
     Milletvekili Mehmet Sarı ziyarette aileye, bebeklerine Başbakan Erdoğanın adını verdikleri için teşekkür ederek, İnşallah bu Suriyeli Recep Tayyip bebeğin dünyaya gelişi, hem Suriyeye hem de tüm dünyaya barış getirir. Böyle güzel bir bebeğe Başbakanımızın adını verdiğiniz için sizlere teşekkür ederim dedi.
     Milletvekili Ali Şahin ise Suriyeli ailenin Türkiyede kendilerini kendi evlerinde ve topraklarında hissetmelerini istedi. Şahin, Sizleri burada en iyi şekilde ağırlamanın çabası içerisindeyiz. Benim temennim dünyaya gelen Suriyeli Recep Tayyip, yarın büyüdüğünde Suriyenin Recep Tayyip Erdoğanı olur şeklinde konuştu.
     Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan da ailenin Türkiyenin misafiri olmadığını ifade ederek, Siz bizlerin misafiri değilsiniz. Sizler Nizip, Gaziantep ve Türkiyede ev sahibisiniz. Biz sizlerle akrabayız, kardeşiz. Bizim için Halep ne ise Gaziantep Odur, Gaziantep neyse Filistin Odur, Filistin neyse Bosna Odur. Çünkü biz kardeşiz diye konuştu. Akdoğan, bebeğin ailesine ve ülkesine hayır getirmesini diledi.
     Ferzat ve Rudeyna Abdulmecit çiftçi ise yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.
     Ülkelerindeki olaylardan kaçarak Türkiyeye sığınan ve Karkamış ilçesindeki çadır kentte barınan Suriyeli çift, Nizip Devlet Hastanesinde dünyaya gelen bebeklerine, Recep Tayyip adını vermişti.
    
     Muhabir: İrfan Aydoğdu / Sevil Çelik
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Suriyeli Recep Tayyip bebeğe altın taktılar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER