Suriyeye yardım sürüyor

Suriyeye yardım sürüyor -Amasyada Kuran Kursu öğrencileri Anadolu Ajansı çalışanlarının eşlerinin Suriye için başlattığı yardım kampanyasına destek verdi


AMASYA (A.A) - Amasyanın Gümüşhacıköy ilçesinde Kuran kursu öğrencileri Anadolu Ajansı çalışanlarının eşlerinin Suriye için başlattığı yardım kampanyasına destek verdi.
     Hanife Saygılı Kuran kursu öğrencileri, kampanyaya destek vermek için kendi evlerindeki yöresel gıda ürünleri ve el emeği göz nuru el işlerini düzenlenecek kermes için verdi.
     Kuran kursu yetkilisi Aysel Fettahoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamasında, Suriyeliler için yapılacak kermese destek vermekten mutlu olduklarını ifade etti.
     Fettahoğlu, İlçemiz Müftüsünden yardım kampanyasını öğrendiğimizde bunu öğrencilerimizle paylaştık, sağ olsunlar onlar da evlerinde bulunan yöremizde yetişen baklagillerden ve el emeği göz nuru harcayarak yaptıkları el işlerinden getirdiler. Bize yardıma muhtaç olan din kardeşlerimize yardım etme imkanı sunan herkese şahsım ve öğrencilerimiz adına teşekkür ediyorum dedi.
    
     Muhabir: Murat Demirci / Fatih Mehmet Kürkçü
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Suriyeye yardım sürüyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER