Suriyedeki olaylar

Suriyedeki olaylar -AK Partili gençler, ülkelerindeki olaylarda yaralanan ve Adanada tedavi edilen Suriyeli çocukları ziyaret etti


ADANA (A.A) - AK Partili gençler, ülkelerindeki olaylarda yaralanan ve Adanada tedavi gören Suriyeli çocukları ziyaret etti.
     AK Parti Çukurova Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeleri, Suriyede Esede bağlı askerlerin attığı bombalar nedeniyle yaralandıktan sonra yakınları tarafından Türkiyeye getirilen ve Adana Özel EPC Hastanesinde tedavi edilen çocuklara moral ziyaretinde bulundu.
     Hastanenin yanık ünitesinde tedavi gören çocuklar hakkında yetkililerinden bilgi alan AK Parti Çukurova Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Akar, karşılaştıkları manzaranın, asla insanlığın tasvip edemeyeceği türden olduğunu belirtti.
     Akar, çocukları zalimce atılan bombalarla yaralayarak acı çektirmenin bir insanlık suçu olduğunu belirterek, Gerçekleştirdiğimiz ziyarette, hala korku dolu gözlerle bakan minik kardeşlerimizin gözlerinde ufacık da olsa mutluluk uyandırabildiysek, bu da bizlere huzur vermiştir. Bir hiç uğruna küçük yaşta çocukların yaralanmasına ve hatta ölmesine neden olan zalim yönetici Esedi şiddetle kınıyoruz ifadelerini kullandı.
     Olaylarda yaralanan diğer hastaları da ziyaret eden partili gençler, sağlık personeline, hastalara gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.
     AK Partili gençler, ziyarette yaralı çocuklara çeşitli hediyeler vererek sevindirdi.
    
     Muhabir: Ali Güreli
     Yayıncı: İsa Sansar

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER