Süper Ligde fikstür çekiminin ardından

Süper Ligde fikstür çekiminin ardından -Sivasspor Teknik Direktörü Çalımbay: -Fikstürün avantajı ya da dezavantajı olmaz. Her maça kazanmak için çıkacağız


SİVAS (A.A) - Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Fikstürün avantajı ya da dezavantajı olmaz. Her maça kazanmak için çıkacağız dedi.
     Çalımbay, Spor Toto Süper Ligdeki fikstür çekimine ilişkin AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüklerini ve sezona iyi başlamak istediklerini belirtti.
     Lige Gaziantepspor ile deplasmanda yapacakları maçla başlayacaklarını ifade eden Çalımbay, Rakibimiz, geçen sezonun sonlarına doğru önemli çıkış yakaladı, iyi bir ekip oldu. Ancak ilk maçlar çok önemli. Lige galibiyetle başlamak istiyoruz dedi.
     Çalımbay, ligde kolay takım olmadığını vurgulayarak, şöyle konuştu:
     Özellikle büyük takımlar transfere ciddi paralar harcayarak iyi kadrolar oluşturdu. Onların bir oyuncuya verdiği parayla biz takım kurmaya çalışıyoruz. Yine birçok takım önemli transferler yapıyor. Lig çok zorlu geçecek. Bu nedenle fikstürün avantajı ya da dezavantajı olmaz. Her maça kazanmak için çıkacağız.
     Transfer çalışmalarına da değinen Çalımbay, forvet arayışlarının sürdüğünü sözlerine ekledi.
     Lige Gaziantepspor ile deplasmanda yapacağı maçla başlayacak olan Sivasspor, 3. haftada Fenerbahçe ve 15. haftada Galatasarayı konuk edecek. Yiğidolar, 4. haftada Trabzonspor ve 6. haftada Beşiktaş ile de deplasmanda karşılaşacak.
    
     Muhabir: Önder Felek
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Süper Ligde fikstür çekiminin ardından Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER