Sumbasta köylere hizmet götürme birliği meclis

Sumbasta köylere hizmet götürme birliği meclis toplantısı


OSMANİYE (A.A) - Sumbasta, Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclisi 2012 yılı dönem toplantısı yapıldı.
     Kaymakam Selçuk Yosunkaya başkanlığında yapılan toplantıda, birliğin 2011 yılı faaliyetleri ve ilçenin sorunları görüşüldü.
     Yosunkaya, toplantıda köylerin alt yapı sorunlarının KÖYDES projesi sayesinde büyük oranda azaldığını belirterek, insanların daha iyi hizmetlere layık olduğunu söyledi.
     Yıl içinde de eksik kalan hizmetlerin tamamlanacağını anlatan Yosunkaya, 8 köy ve 16 bağlı yere hizmet verecek Höyük-Akdam grup içme suyu projesi öncelikli projelerimiz arasında bulunuyor. Yolsuz ve susuz köy bırakılmayacak. Hep birlikte merkez ve köylerimize en iyi hizmeti vereceğiz dedi.
     Muhtarlar ise bugüne kadar yapılan iş ve işlemlerden memnun olduklarını, ilçenin alt yapı sorunun tamamıyla bitirilemediğini ifade ederek, KÖYDES projesinin devam etmesiyle problemlerin çözüme kavuşacağını dile getirdiler.
     Köylere Hizmet Götürme Birliği 2011 yılı kesin hesabının mecliste görüşülerek oy birliğiyle kabul edilmesinin ardından birlik encümen üyeliğine Esenli Köyü Muhtarı Hikmet Onay ile Akdam Köyü Muhtarı Hacı Osman Kadıoğlu seçildi.
     Yosunkaya, birlik encümen üyeliğine seçilen yeni üyelere başarılar dileyerek, sorunların giderilmesi yönünde çözüm önerileri sunan meclis üyelerine teşekkür etti.
     (MY-MÖ-MTL-ZHL)
<< Önceki Haber Sumbasta köylere hizmet götürme birliği meclis Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER