Suluovalı muhtarlar istişare toplantısında bir araya

Suluovalı muhtarlar istişare toplantısında bir araya geldi


AMASYA (A.A) - Suluova Muhtarlar Derneği tarafından istişare toplantısı düzenlendi.
     Gani Baba Mesire alanında düzenlenen toplantıya, köy ve mahalle muhtarları ile Amasya İl Genel Meclis Üyeleri katıldı.
     Suluova Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Pehlivan, yaptığı açıklamada, Suluova ve çevre köylerimizin sorunlarını görüşerek çözüm önerilerine yönelik değerlendirmelerde bulunduk. Köy ve mahallelerimizin sorunlarının giderilmesinin temini için dernek başkanları ve diğer sivil toplum kuruluşları ile işbirliği kararı aldık dedi.
     Suluova Akdağlılar Derneği Başkanı Yılmaz Keten ise şu ifadelerde bulundu:
     Suluovada birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde bunu en iyi şekilde uygulayan, istişare eden, fikir paylaşan, gerekirse feragat eden muhtarlarımıza, özellikle teşekkürlerimi sunuyorum. Akdağlılar Derneği olarak her zaman muhtarlarımızın yanında olacağız. Sorunların tespit edilmesinde, çözüm önerilerinin araştırılması ve uygulanması aşamalarında sizlerle istişare ederek çalışmalarda bulunacağız.
     KÖYDES İl Encümeni Amasya İl Genel Meclis Üyesi Yüksel Küskün de muhtarlardan gelen her türlü bilgiyi değerlendirerek çalışmalar yaptıklarını söyledi.
     Birçok köyün sorununun çözüm önerilerinin projelendirilip, değerlendirildiğini ve çözüldüğünü belirten Küskün, Köy muhtarlarımızın bu konuları özellikle takip etmeleri ve bildirim konusunda bizlere yardımcı olmaları gereklidir. Bu çalışmalar bizlerin görevi temsil ettiğimiz insanların daha düzenli bir sosyal çevrede yaşamaları ve sorunlarının çözülmesi gibi işleri takip etmemiz o insanlara olan borçlarımızdır diye konuştu.
     İl daimi encümeni olan Adnan Zennun ise şunları kaydetti:
     Amasya geneli, il ile kıyaslandığında köylerimizde sorunların çözümüne yönelik başarılı çalışmalar yaptık. Köylerimizin problemleri bizlere ulaştığı anda çözüm önerilerinin belirlenmesi ile birlikte en sağlıklı çözümle birlikte sorunlarımızı gidermeye çalışıyoruz. Bu çalışmaları yaparken işbirliği ve istişare ederek yapıyoruz. Bu konuda bizlere destek olan muhtarlarımıza da ben ayrıca teşekkür etmek istiyorum.
    
     Muhabir: Murat Arslan
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Suluovalı muhtarlar istişare toplantısında bir araya Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER