Suluovada İlçe Güvenlik Danışma Kurulu Toplantısı

Suluovada İlçe Güvenlik Danışma Kurulu Toplantısı


AMASYA (A.A) - Suluova İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Büro Amirliğinin düzenlediği Güvenlik Danışma Kurulu Toplantısında yıl içerisinde yapılan faaliyetler, toplumun huzur ve güveninin arttırılmasına yönelik çalışmalar değerlendirildi.
     Kaymakam Harun Sarıfakıoğulları, Suluova Ticaret ve Sanayi Odası Salonunda gerçekleştirilen toplantıda, yeni güvenlik konseptinde artık güvenlik güçlerinin halkla ortak çalışmalar yürüttüğünü belirtti.
     İlçe polis ile vatandaşların işbirliğinin en üst düzeyde olduğunu ifade eden Sarıfakıoğulları, Halkımız ve güvenlik güçlerimiz işbirliği içinde hareket ederek yaşadığımız bölgenin asayiş ve refahını yükseltme adına önemli katkılar sağladı. İlçemizdeki bu güven ortamının oluşmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim dedi.
     Toplum Destekli Polislerin devletin güler yüzü olduğunu söyleyen İlçe Emniyet Müdürü Mevlüt Akkaya, şunları dile getirdi:
     2009 yılında faaliyetlerine başlayan Toplum Destekli Polislerimiz 7 proje ve 6 planlı çalışmada bulunmuştur. Yapılan projeler toplumla vatandaş ilişkilerinde yüksek oranda başarı elde etti. Mesleki, sosyal, eğitim ve asayiş konulu eğitim ve seminerler verdik. Bir çok vatandaşımızı kötü alışkanlıklar başta olmak üzere, intihar gibi fikirlerinden döndürerek yeniden aile ve sosyal hayata atılmalarını katkı sağladık. Bu özverili çalışmalarımız devam edecek. Destekleri dolayısıyla tüm halkımıza ve polislerimize teşekkür ediyorum.
     Toplantıda, Toplum Deslekli Polis Kahraman Demir ve A. Kadir Karatoprak tarafından katılanlara yapılan çalışmalar hakkında slayt sunumu eşliğinde bilgiler verildi.
     Güvenlik Danışma Kurulu, vatandaşların talep ve isteklerinin değerlendirildiği soru cevap bölümüyle son buldu.
    
     Muhabir: Murat Arslan
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Suluovada İlçe Güvenlik Danışma Kurulu Toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER