SÜ Rektörü Prof. Dr. Gökbel, Karapınarı

SÜ Rektörü Prof. Dr. Gökbel, Karapınarı ziyaret etti


KONYA (A.A) - Selçuk Üniversitesi (SÜ) Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel, Karapınar Aydoğanlar Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Alp Önder Yıldızı makamında ziyaret etti.
     Beraberinde AK Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu ile birlikte Karapınara gelen Rektör Prof. Dr. Gökbelin ziyaretinde, Karapınar Kaymakamı Ramazan Yıldırım, Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu da yer aldı.
     Okul Müdürü Prof. Dr. Yıldız, okul hakkında bilgi verirken, Okulumuzda verdiğimiz eğitim ile başarılı olduğumuzu düşünüyoruz. Programlarımızdan mezun olan öğrencilerimiz kendilerine kolaylıkla iş bulabilmektedir. Okulumuzun daha iyi durumlara gelmesi için kaymakamımız ve belediye başkanımız ve sivil tolum kuruluş başkanları ile çalışmaya devam edeceğiz dedi.
     Prof. Dr. Hakkı Gökbel ise yüksekokullar arasında ilk defa Karapınar Aydoğanlar Meslek Yüksekokuluna gittiğini belirterek, SÜ, her geçen gün kendisini geliştiren bir üniversite konumundadır. Üniversite hayatı öğrencilerin unutamadığı bir dönemdir. Yeni eğitim yılında öğrencilere ve öğretim görevlilerine başarılar diliyorum dedi.
     Gökbel, okulun laboratuvarlarını gezerek öğrencilerle bir süre sohbet etti.
     Rektör Gökbele Okul Müdürü Prof. Dr. Yıldız tarafından el dokuması Karapınar halısı hediye edildi.
    
     Muhabir: Mithat Korkusuz
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber SÜ Rektörü Prof. Dr. Gökbel, Karapınarı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER