Statta alkol kontrolü

Statta alkol kontrolü -Adana Emniyet Müdürlüğünün spor müsabakaları öncesinde aldığı tedbirler kapsamında, alkollü olduğu tespit edilen 88 kişinin stada girmesine izin verilmediği bildirildi


ADANA (A.A) - Adana Emniyet Müdürlüğünün aldığı tedbirler kapsamında, stat girişinde yapılan alkol kontrolü sonucunda 88 kişinin Adanaspor-Torku Konyaspor karşılaşmasına alınmadığı bildirildi.
     Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, spor müsabakalarının fair-play ve centilmenlik ruhu çerçevesinde, kente yakışır, Türkiyeye örnek olabilecek şekilde gerçekleşmesi için yasal mevzuatlara uygun olarak her türlü tedbirin alındığı belirtildi.
     Spor müsabakalarının öncesinde ve sonrasında alınan tedbirler ve yapılan kontroller neticesinde çok sayıda yaralayıcı, ezici, yanıcı, yakıcı maddelerin stada girmesinin engellendiği bildirildi.
     Yapılan denetimlerde 6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun kapsamında 45 kişi hakkında yasal işlem yapıldığı, ayrıca alkollü olduğu tespit edilen 88 kişinin ise stada girmesine izin verilmediği kaydedildi.
     Adana kamuoyunun bu çalışmalardan duyduğu memnuniyetin, bireysel görüşmelerden, 155 Polis Hattı ve elektronik posta yoluyla yapılan geri dönüşümlerden anlaşıldığı ifade edilen açıklamada, Özellikle son maçlarda kulüplerimizin ceza almasına sebebiyet verecek kötü tezahüratların olmaması da Adana kamuoyu tarafından memnuniyetle gözlemlenmiştir ifadeleri kullanıldı.
     Stat çevresinde bir medya kuruluşuna ait yayın aracına zarar verildiğinin hatırlatıldığı açıklamada, konuyla ilgili çalışmaların sürdüğü de hatırlatıldı.
    
     Muhabir: Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Statta alkol kontrolü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER