Stadyumun karını, el arabasıyla taşıdılar

Stadyumun karını, el arabasıyla taşıdılar -Yoğun kar yağışıyla birlikte karla kaplanan Patnos Şehir Stadyumunu 15 kişilik ekip, kazma, kürek ve el arabası yardımıyla temizlemeye çalışıyor -Üç gündür karla temizleme çalışması yapıla


AĞRI (A.A) - Yoğun kar yağışıyla birlikte karla kaplanan Patnos Şehir Stadyumunu 15 kişilik ekibin, kazma, kürek ve el arabası yardımıyla temizlemesi ilginç görüntü oluşturdu.
     Doğu Anadolu Bölgesinde etkili olan yoğun kar yağışıyla birlikte, Bölgesel Amatör Ligi 1. Grupta mücadele eden Patnos Gençlikspor ile Sarıkamış Esnafsporun karşılaşacağı stadyum karla kaplandı.
     Pazar günü yapılacak karşılaşma için Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü ile Patnos Gençlik Spor Kulübünün desteğiyle 15 kişilik ekip, Patnos Şehir Stadyumunda kar temizleme çalışması yapıyor.
     Stadyum için kar küreme makinesi olmadığı için kazma, kürek ve el arabası yardımıyla kar temizleme çalışması yapan ekipler, stadyumda üç gündür karla mücadele çalışmasını sürdürüyor.
     Patnos Gençlik Spor Kulübü Başkanı Erdinç Özdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu hafta kendi sahalarında Sarıkamış Esnafspor ile karşılaşacaklarını belirterek, güzel bir maç olmasını temenni etti.
     Kentte etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle stadyumun karla kaplandığını belirten Özdemir, Stadyumu bu haftaki maça yetiştirebilmek için var gücümüzü ortaya koyduk. Üç gündür yaklaşık 15 kişilik ekiple sahada kar temizleme çalışmalarını sürdürüyoruz dedi.
     İnsan gücüyle kar temizleme çalışması yaptıklarını anlatan Özdemir, Stadyumda yoğun bir çalışma yürütüyoruz. İleri ki zamanlarda saha buz tutarsa çalışmalar daha zorlaşır. Bu konuda yetkililerden yardım bekliyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: İdris Emre Savman / Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Stadyumun karını, el arabasıyla taşıdılar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER