Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig -Çorum Belediyespor Kulübü Yöneticileri, futbolcu ve teknik heyetle moral yemeğinde bir araya geldi


ÇORUM (A.A) - Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Çorum Belediyesporun yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcularla moral yemeğinde bir araya geldi.
     Çorum Belediyespor Kulübü Başkanı Zeki Gül, yardımcısı Mustafa Ercan, yönetim kurulu üyeleri Ahmet Özçam, Mustafa Mertek, Suat Aydoğdu, Kerep Kahramantekin ile teknik direktörü Hayrettin Gümüşdağ, yardımcıları ve futbolcular Anvatar Otelde moral yemeği yedi.
     Yemeğin ardından konuşan kulüp başkanı Zeki Gül, takımın Ziraat Türkiye Kupası eleme karşılaşmalarında 3. tura yükselmesinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.
     Takımın gösterdiği başarıda emeği geçen herkese teşekkür ettiğini dile getiren Gül, Ziraat Türkiye Kupası maçlarında tur atlatmak kadar oynanan güzel futbolda bizleri sevindirdi. İnşallah gelecek turu da geçeriz dedi.
    
     -Ziraat Türkiye Kupası tur atlama primi bin 500 lira
    
     Kulüp başkanı Gül, oyuncuların motivasyonunu artırmak adına yürütülen çalışmalar kapsamında takımın 3. tura yükselişini primle ödüllendirme kararı aldıklarını belirterek, Tur primini bin 500 TL olarak belirledik. Kazandığınız her maçın hakkını alacaksınız, yeter ki siz görevinizi layığı ile yapın. Güzel futbol oynayın ve hafta sonu oynanacak Maltepespor karşısında iyi oynayıp galip ayrılarak Çorum halkını sevindirin diye konuştu.
    
     Yayıncı: İsmail Çimen

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER