Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig -Kocaelispor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında, 23 Temmuz Pazartesi günü Kartepede kampa girecek


KOCAELİ (A.A) - Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Kocaelispor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında, 23 Temmuz Pazartesi günü Kartepede kampa girecek.
     Kocaelispor Kulübü Basın Sözcüsü Abdülkadir Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın 23 Temmuzda Kartepede bir otelde kamp yapacağını belirterek, kampın yeni sezon hazırlıkları için takıma katkı sağlayacağını söyledi.
     Takımda forma giyen futbolculara yarın itibariyle ödeme yapacaklarını ifade eden Yılmaz, yapılacak ödemenin kamp öncesi futbolcuların morallerinde olumlu etki yapacağını dile getirdi.
     Yılmaz, Kartepede 2 hafta sürecek kampın, futbolcuların teknik ve fiziksel kondisyonlarında iyileşmeye neden olacağını kaydederek, Futbolcular ve kulüp zor bir süreçten geçiyor. Biz futbolcularımızın profesyonel olarak kamp yapmalarını ve profesyonellik havasını yakalamalarını istedik. Kartepede kamp yapan birkaç futbol kulübüyle hazırlık maçları yapacağız. Kamp çalışmaları, takımın gelecek sezona hazırlanması için önemli bir rol üstlenecek dedi.
     Teknik direktör Bülent Baturmanın isteği doğrultusunda altyapıdaki bazı futbolcuları A takıma aldıklarını hatırlatan Yılmaz, Baturmanın takımı iyi tanıması nedeniyle kampın, Kocaelispor için yararlı geçeceğini bildirdi.
    
     Muhabir: Kadir Yıldız
     Yayıncı: Murat Paksoy

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER