Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig -Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Dinçel: Birlikteliğimizle adım adım daha iyi işler başarabiliriz


AYDIN (A.A) - Spor Toto 3. Lig takımlarından Aydınspor 1923ün teknik direktörü Selahattin Dinçel, Birlikteliğimizle adım adım daha iyi işler başarabiliriz dedi.
     Dinçel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezonun ilk idmanını Adnan Menderes Stadında yaptıklarını yeni sezonun Aydın spor camiasına hayırlı olmasını temenni etti.
     Aydındaki çalışmalarının ardından tek etaplı Kartepe kampına karar kıldıklarını söyleyen Dinçel, liglerin başlamasına kadar 11 hazırlık maçı yapacaklarını bildirdi.
     Kadroda 23 oyuncu olduğunu, Altınordudan alınan kaleci Ahmetin 2 gün sonra kadroya dahil olacağını, sol bek Efşan ile ilgili anlaşmada bazı pürüzlerin giderilmesine çalıştıklarını anlatan Dinçel, Transfer döneminde git-geller ve sorunlar elbet yaşanıyor. Biz hedeflediğimiz kadroyu hem elimizde tuttuk hem de dışarıdan takviyeler yaparak istediğimiz kadroyu oluşturmaya çalıştık. 9 yeni transferimiz var. Takımızın içinden yetişen 17-18 yaşlarında 4 arkadaşımızı da takımımıza dahil ettik. Onlarda abileri gibi eşit şartlarda sezona başladılar. İnşallah formayı hak edecek mücadeleyi göstereceklerdir. Umarım, yeni sezonda şehrimizle bütünleşip başarılı oluruz. Şu ana kadar çalışmalarımız iyi gidiyor. Birlikteliğimizle adım adım daha iyi işler başarabiliriz dedi.
    
     Muhabir : Suat Deniz
     Yayıncı: Ramazan Ercan

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER