Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig -Kocaelispor Genel Sekreteri Zorlu: Doğan Karakuş için Trabzonsporun menajeri benimle görüştü


KOCAELİ (A.A) - Spor Toto 3. Lig takımlarından Kocaelisporun Genel Sekreteri Abdullah Zorlu, Doğan Karakuş için Trabzonsporun menajeri benimle görüştü dedi.
     Zorlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gelecek sezonda öncelikle yeni yönetim oluşturulması için çalışmalar yürüttüklerini belirterek, bu amaçla 3 Temmuzda kongre yapacaklarını söyledi.
     Kongre sonrasında, yeni oluşacak yönetimle ilk olarak teknik direktörün belirleneceğini ifade eden Zorlu, teknik direktörle yapılacak görüşme sonrası bazı futbolcularla yolların ayrılabileceğini dile getirdi.
     Zorlu, futbolcularından Doğan Karakuş, Yunus Emre Aygün, Aykut Öngel ve Ahmet Kaçara transfer teklifi geldiğini anlatarak, Bu futbolcularımıza Süper Lig takımlarından da transfer teklifleri var. Doğan Karakuş için Trabzonsporun menajeri benimle görüştü. Doğanı ilk olarak 1461 Trabzonda oynatmak istiyorlar, daha sonrasında da gösterdiği gelişmeye göre, Trabzonsporda değerlendirmek istiyorlar. Teknik direktörün isteği doğrultusunda bu futbolcuları ya satacağız ya da kadromuzda tutacağız diye konuştu.
     Teknik direktörün belirlenmesinin ardından sezon çalışmalarına başlayacaklarını ifade eden Zorlu, bu doğrultuda ilk olarak Kocaelide daha sonra Gürcistanda kamp yapacaklarını söyledi.
     Zorlu, yeni yönetim oluşturmaktaki amaçlarının kulübün giderini kendi yönetimlerince karşılanması olduğunu dile getirerek, Aylık 50 bin TL para, bizim kulübümüzün aylık giderlerini karşılayabilir. Bu 50 bin TLyi yardım olarak beklemeksizin kendi içimizde oluşturacağımız yönetimden karşılamak istiyoruz dedi.
    
     Muhabir: Kadir Yıldız
     Yayıncı: Murat Paksoy

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER