Spor Toto 3. Lig 1. Grup

Spor Toto 3. Lig 1. Grup -Tekirova Belediyespor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Gölcükspor hazırlıklarını sürdürüyor


ANTALYA (A.A) - Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Tekirova Belediyespor, ligin 11. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Gölcükspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.
     Tekirova Belediyespor Onursal Başkanı Yusuf Üras, yaptığı açıklamada, takımın son haftalarda iyi mücadele ettiğini, ancak kendi sahalarında lig başından bu yana beraberliklerle kayıp ettikleri puanların üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.
     Takım olarak özellikle deplasman maçlarından puanla dönmeyi arzuladıklarını ifade eden Üras, hafta bundan dolayı hafta sonu oynanacak olan Gölcükspor maçının da büyük önemi olduğunu dile getirdi.
     Üras, Sahamızda lig başından bu yana şansız penaltılarla 3 puanı kaçıran taraf olduk. O puanları alsaydık şimdi daha üst sıralarda olacaktık. Şimdi Gölcük deplasmanına 3 puan parolasıyla gidiyoruz. Hedefe ulaşmada deplasman iç saha ayrımı yapmadan toplayabildiğimiz kadar puan toplamalıyız. Oyuncularımız bu önemli deplasmandan istediğimiz neticeyi alacaktır dedi.
     3. Ligde bölgeyi temsil eden Tekirova Belediyespora Kemer ve bölge halkının büyük destek verdiğini kaydeden Üras, takım oyuncuları, kulüp yöneticileri olarak kendilerinin bu desteği boşa çıkartmamak için mücadele ettiklerini bildirdi.
     Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Tekirova Belediyespor, Gölcükspor maçı öncesi 16 puanla altıncı sırada yer alıyor. Rakibi Gölcükspor ise 15 puanla dokuzuncu sırada bulunuyor.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Spor Toto 3. Lig 1. Grup Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER