Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig -Bozüyükspor Kulüp Başkanı Özkan: -Maddi sıkıntılar çözülmezse devre arasında birçok futbolcumuzu kaybedebiliriz


BİLECİK (A.A) - Bozüyükspor Kulüp Başkanı Cengiz Özkan, maddi sıkıntıların çözülmediği takdirde devre arasında bir çok futbolcuyu kaybedebileceklerini bildirdi.
     Özkan gazetecilere yaptığı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası 4üncü kademede Gaziantepspor maçı öncesi, futbolcular, teknik heyet ve yönetimin hissettiklerini, Bozüyük halkının, siyasilerin ve bürokratların da hissetmesi için büyük efor harcadıklarını belirterek, sahiplenme ve maddi beklentilerin kendilerini hayal kırıklığına uğrattığını söyledi.
     Olumsuzluklarla gittikleri Tepecikspor deplasmanında 89. dakikada yedikleri golle sahadan mağlup ayrılıklarını anımsatan Özkan, şöyle konuştu:
     Futbolcularımızın motivasyon eksikliğinden dolayı kalemizde gördüğümüz golle sahadan mağlup ayrıldık. Önümüzdeki Turgutlu ve Fethiye maçlarıyla ligin ilk yarısını tamamlıyoruz. Maddi sıkıntılar çözülmezse devre arasında birçok futbolcularımızı kaybedebilir, elimizde kalan oyuncularla ezik bir şekilde Bozüyükü temsil etmeye çalışırız. Bozüyüksporun ezildiğini görüp kendine görev addetmeyen ve bu sorumluluğa el atmayan herkes bu durumdan payını alacaktır. Taraftarlarımızın ve halkımızın desteğini manevi olarak her zaman hissediyoruz.
    
     Muhabir: Barış Eren / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER