Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig -Körfez Futbol Kulübü Teknik Direktörü Yıldırım: İyi takım olma yolunda ilerliyoruz. Maçta çok arzuladığımız galibiyeti elde etmek istiyorduk ama olmadı


KOCAELİ (A.A) - Beyaz Grup takımlarından Körfez Futbol Kulübü Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım, sahalarında Denizli Belediyesporla 1-1 berabere kalmalarına ilişkin, İyi takım olma yolunda ilerliyoruz. Maçta çok arzuladığımız galibiyeti elde etmek istiyorduk ama olmadı dedi.
     Maçın ardından gazetecilere açıklama yapan Yıldırım, maçın ilk dakikalarından itibaren topa sahip olan ve pas yapan bir takım olduklarını belirterek, iyi oynamaları sonucunda Onurun attığı golle öne geçtiklerini söyledi.
     Futbolculara ikinci golü de bulmalarını söylediğini ifade eden Yıldırım, ikinci devrede daha önce yaptıkları pasları yapamadıklarını kaydetti.
     Yıldırım, rakiplerinin yaptığı mücadeleye ikinci devre karşılık vermediklerini dile getirerek, İkinci devrede 3-4 tane net pozisyonumuz var ama atamadık. Önemli olan bu kadar pozisyona girip değerlendirmekti. Gol pozisyonuna girmek bizim açımızdan önemli, inşallah gelecek haftalarda bu pozisyonları gole çevirip rahat maçlar oynamak istiyoruz. İyi takım olma yolunda ilerliyoruz. Maçta çok arzuladığımız galibiyeti elde etmek istiyorduk ama olmadı diye konuştu.
     Yıldırım, oyunculardan her zaman yüzde 100 performans göstermelerini beklediklerini belirterek, performansların her zaman aynı seviyede olmadığını söyledi.
    
     -Denizli Belediyespor-
    
     Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Adnan Erkan da maça puan almak için çıktıklarını ifade ederek, ilk devre iyi pas yapan bir rakiple karşılaştıklarını anlattı.
     Maçın ikinci yarısında yaptıkları değişikliklerle dengeyi kurduklarını dile getiren Erkan, Maçın son dakikalarında attığımız golle bir puan aldık. Genel olarak baktığımız da 1 puan oyunun hakkıydı dedi.
    
     Muhabir: Kadir Yıldız
     Yayıncı: Murat Paksoy

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER