Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig -Körfez Futbol Kulübü Teknik Direktörü Yıldırım: Bizim sadece bir seri yakalamamız gerekiyor. Önümüzdeki 4 maçta bunu yakalayabilirsek, ligin ikinci devresinde üst sıralarda yer alabiliriz


KOCAELİ (A.A) - Beyaz Grup takımlarından Körfez Futbol Kulübü Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım, Bizim sadece bir seri yakalamamız gerekiyor. Önümüzdeki 4 maçta bunu yakalayabilirsek, ligin ikinci devresinde üst sıralarda yer alabiliriz dedi.
     Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son 2 haftada grupta üst sıralarda yer alan Yeni Malatyaspor ve Balıkesirspor karşısında bir puan aldıklarını belirterek, aldıkları birer puanın kendileri için önemli olduğunu ifade etti.
     Futbolcuların hafta içerisinde Denizli Belediyespor maçına iyi hazırlandıklarını kaydeden Yıldırım, bu maçı kazanmak için tüm güçlerini ortaya koyacaklarını dile getirdi.
     Yıldırım, Denizli Belediyespor maçını kazanmaları gerektiğini dile getirerek, Bu doğrultuda mücadele edeceğiz. Bu maç bizim için çok önemli. Bunun farkındayız. Futbolcularımız, yarın 3 puanı elde etmek için gerekli performansı sahaya yansıtacaklar dedi.
    
     -Galibiyet serisine ihtiyacımız var-
    
     Gruplarında lider takımla aralarındaki 14 puan fark bulunduğuna dikkati çeken Yıldırım, geçen sezonlarda puan farklarını kapatıp üst lige çıkan takımların olduğunu anlattı.
     Yıldırım, bulundukları grupta her takımın birbirini mağlup edebildiğini belirterek, Bizim sadece bir seri yakalamamız gerekiyor. Önümüzdeki 4 maçta bunu yakalayabilirsek, ligin ikinci devresinde üst sıralarda yer alabiliriz diye konuştu.
    
     Muhabir: Kadir Yıldız
     Yayıncı: Murat Paksoy

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER