Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig -Yeni Malatyaspor Antrenörü Çalışkan: -Sezon başından beri tüm hakem kararlarının aleyhimize olması, bizleri moral motivasyon anlamında etkilemektedir


MALATYA (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyasporun antrenörü Hakan Çalışkan, Sezon başından beri tüm hakem kararlarının aleyhimize olması, bizleri moral motivasyon anlamında etkilemektedir dedi.
     Çalışkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta sonu 4-1 kazandıkları İskenderun Demir Çelikspor karşılaşmasında 1-0 mağlupken attıkları golün nizami olduğunu savunarak, golün geçersiz sayılmasının ve 50. dakikada aleyhlerine verilen faulün düşündürücü olduğunu söyledi.
     Sezon başından beri tüm hakem kararlarının aleyhlerine olduğunu ileri süren Çalışkan, bu durumun kendilerini moral motivasyon anlamında etkilediğini belirterek, Biz her zaman temiz futbol ve centilmenlik sınırları içinde futbol anlayışını benimseyen bir kulübüz. Bu anlamda hakemlerden daha dikkatli, hakkaniyetli ve objektif olmalarını beklemekteyiz dedi.
     Çalışkan, bu açıklamayı galip geldikleri maçın ardından yapmalarının da samimiyetlerini gösterdiğini söyledi.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER