Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig -Kızılcahamamspor, teknik direktör Şaban Yıldırım ile 4 yıllık sözleşme imzaladı


ANKARA (A.A) - Beyaz Grup takımlarından Kızılcahamamspor, Celal Kıbrızlıdan boşalan teknik direktörlük görevine Şaban Yıldırımı getirdi.
     Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi Toplantı Salonunda yapılan imza törenine Kızılcahamam Belediye Başkanı Coşkun Ünal, Kızılcahamamspor Kulüp Başkanı Erkan Özbey, yöneticiler ve Şaban Yıldırım katıldı.
     Belediye başkanı Ünal, imzadan önce yaptığı konuşmada, kendi isteğiyle teknik direktörlük görevini bırakan Kıbrızlıya teşekkür ettikten sonra Futbolda böyle şeyler oluyor. Araştırmalarımızın ardından kısa sürede takımımız için en uygun teknik direktörü bulduğumuza inanıyoruz. Şaban Yıldırım, bize plan ve proje adamı olduğunu söyledi. Kendisiyle 4 yıllık anlaşma yaptık. Hedefimiz öncelikle PTT 1. Lige çıkmak, sonrasında ise Süper Lige yükselmek diye konuştu.
     Kulüp başkanı Erkan Özbey ise belediye başkanının desteğiyle sezon başında bir ivme yakaladıklarını belirterek, Kızılcahamamsporun bu destekle layık olduğu yere geleceğini ifade etti.
     Şaban Yıldırımı uzun zamandır tanıdığını, kendisini spor kamuoyunun da yakından bildiğini kaydeden Özbey, Teknik direktör değişimi gündeme geldiğinde, kendisine teklifimizi sunduk. Hocamız projelerinden bahsedince de hayallerimizle örtüştüğünü gördük ve mutlu olduk dedi.
     Şaban Yıldırımın Kızılcahamamsporda bundan sonra futbolun tek patronu olduğunu ve sınırsız yetkiyle göreve geldiğini dile getiren Özbey, sözlerine şöyle devam etti:
     Hocamızla uzun soluklu bir anlaşma yaptık. Kendisiyle hedeflerimizi gerçekleştirip Süper Ligde de devam etmeyi planlıyoruz. Ancak, bu çok çalışarak olabilir. Yıldırıma güveniyoruz ve yönetim olarak kendisine başarılı olabilmesi için gerekli bütün şartları oluşturacağız.
     Yeşil-beyazlı kulüple 4 yıllık anlaşma yapan Şaban Yıldırım ise Türkiyede bir zihniyet problemi olduğunu, Kızılcahamamsporda ise tam tersine her idealist teknik direktörün yer almak isteyeceği bir projenin uygulanması için çalışıldığını söyledi.
     Başkent temsilcisinin yönetimiyle bir araya geldiklerinde fikirler konusunda tam bir uyum gördüklerini dile getiren Yıldırım, şöyle konuştu:
     Elbette zorluklar olacaktır ama bunları aşmak için buradayım. İdeal şartlar yüzde 100 hiçbir ortamda olmaz. Şartları çalışarak ideal duruma getirirsiniz. Bu bir yolculuk. İnişleri, çıkışları olacaktır. Futbol sonuçta. Önemli olan plan ve projedir. Biz de ekibimle beraber bu projeye inandığımız için buradayız ve sonuna kadar elimizden geleni yapacağız.
     Konuşmaların ardından Şaban Yıldırım, kendisini Kızılcahamamsporun teknik direktörü yapan 4 yıllık sözleşmeyi imzaladı.
    
     Muhabir: Musa Samur
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER