Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig -Giresunspor Teknik Direktörü Demir: -Takımın deplasmanda puan getirememe şanssızlığını İstanbul Güngörenspor maçında kırılacağını tahmin ediyorum


GİRESUN (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Giresunsporun Teknik Direktörü Cengiz Demir, Takımın deplasmanda puan getirememe şanssızlığını İstanbul Güngörenspor maçında kırılacağını tahmin ediyorum dedi.
     Kulüpteki bayramlaşma töreninin ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, İstanbul Güngörenspor maçı hazırlıklarına devam ettiklerini söyledi.
     Ligin başlangıcından bu yana deplasmanda gösteremedikleri başarıya İstanbul Güngörenspor karşısında ulaşmak istediklerini dile getiren Demir, Tüm hazırlıklarımız bu yönde. Çalışmalarımızı bu hafta yoğun bir şekilde devam etti. İstanbuldaki taraftarlarımızın da desteğiyle maçı kazanacağımız görüşündeyim. Takımın deplasmandaki puan getirememe şanssızlığını İstanbul Güngörenspor maçında kırılacağını tahmin ediyorum dedi.
     Demir, öte yandan takımda Süleymanın sarı kart cezalısı olması, Habip, Berkant ve Fatih Şenin ise sakatlıkları olması nedeniyle İstanbul Güngörenspor maçında forma giyemeyeceklerini bildirdi.
    
     Muhabir: Gültekin Yetgin
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER