Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig -Yeni Malatyasporun orta saha oyuncusu Yeşilırmak: -Altayı yenerek hem üst sıralarla aramızdaki puan farkını azaltmak hem de seri galibiyetleri devam ettirmek istiyoruz


MALATYA (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyasporun orta saha oyuncusu Cihan Yeşilırmak, Altayı yenerek hem üst sıralarla aramızdaki puan farkını azaltmak hem de seri galibiyetleri devam ettirmek istiyoruz dedi.
     Yeni Malatyaspor, Altay maçı hazırlıklarını TFF Tesislerinde Teknik Direktör Gürses Kılıç yönetiminde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenman sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan orta saha oyuncusu Cihan Yeşilırmak, takım olarak son 3 karşılaşmada 3te 3 yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
     Bundan sonra da seri galibiyetlerin devamının geleceğini belirten Yeşilırmak, takımlarındaki uyum sorunun geride kaldığını, günden güne iyi futbol oynayarak, iyi bir seri yakaladıklarını kaydetti.
     Altay maçını kazanarak seriyi sürdürmek istediklerini ifade eden Yeşilırmak, Altayı yenerek hem üst sıralarla aramızdaki puan farkını azaltmak hem de seri galibiyetleri devam ettirmek istiyoruz dedi.
     Taraftarların desteklerinin de her geçen gün arttığına işaret eden Yeşilırmak, İyi ve kötü günümüzde hiçbir zaman desteklerini esirgemiyorlar. Bu şekilde devam ettikleri takdirde Allahın izniyle bu sezon hedefimize ulaşacağız diye konuştu.
     Altay maçının ardından Kardemir Karabükspor ile oynayacakları kupa maçının hatırlatılması üzerine Yeşilırmak, bu sezon da büyük takımların, amatör takımlara karşı zorlanabildiğini ifade ederek, O yüzden bu maç hakkında hiçbir şey söyleyemiyoruz. Her türlü sonuç olabilir ama ben takıma güveniyorum, oradan da iyi bir sonuçla ayrılacağız değerlendirmesinde bulundu.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER