Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig -Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Erkan: Yeni Malatyaspor maçından alacağımız bir puan bile bizi güzel yerlere götürecek


DENİZLİ (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Denizli Belediyesporda, teknik direktör Adnan Erkan, Yeni Malatyaspor maçından alacağımız bir puan bile bizi güzel yerlere götürecek dedi.
     Teknik direktör Adnan Erkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yeni Malatyaspor karşısında oynayacakları karşılaşma için hazır olduklarını söyledi.
     Güçlü bir kadroya sahip olduklarını ifade eden Erkan, Genç bir takımız. Oyuncularımızın birbirlerine güveni tam. Galibiyetler takımı bütünleştirirken, bir yandan da kaybedilen maçlar ile moral bozukluğu yaşadık. Takım olarak bunun üstesinden gelerek toparlandığımıza inanıyorum. Yeni Malatyaspor maçından alacağımız bir puanın bile bizi güzel yerlere götüreceğine inanıyorum diye konuştu.
     Yarın deplasmanda oynayacağı Yeni Malatyaspor maçı için bugün sabah Malatyaya giden Denizli Belediyespor, hazırlıklarını tamamlayarak Anemon Otelde dinlenmeye çekildi.
    
     Muhabir: Sebahatdin Zeyrek / Zeynep Hoşgörür
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER