Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig -Balıkesirspor Kulübü Başkanı Aktürk: -Şampiyonluğa inanmış, 90 dakika maçı bırakmayan kadromuzla Balıkesiri PTT 1. Lige taşıyacağız


BALIKESİR (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Balıkesirsporun kulüp başkanı Tuna Aktürk, şampiyonluğa inanmış, 90 dakika maçı bırakmayan kadrolarıyla Balıkesiri PTT 1. Lige taşıyacaklarını söyledi.
     Aktürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin dört haftalık döneminde takımın sergilediği performansın tesadüfi olmadığını belirterek, Bu takımın ligi namağlup bitirmesi, hiç kimseyi şaşırtmamalı değerlendirmesinde bulundu.
     Geçen sezon üstün performans sergilemesine karşın büyük bir şansızlık sonucu PTT 1. Ligin kapısından dönen kadronun iskeletini koruyarak istikrar adına önemli adım atıldığını anlatan Aktürk, nokta transferlerle eksikliklerin giderildiğini kaydetti.
     İstikrar adına en önemli adım bu sezon atıldı diyen Aktürk, dört lig maçında bunun meyvelerini vermeye başladığını söyledi. Teknik Direktör Mesut Dilsöze güvenlerinin tam olduğunu vurgulayan Aktürk, kırmızı-beyazlı renklere gönül veren taraftarların bu ekibe güvenerek sezon sonuna kadar yanında yer almasını istedi.
     Aktürk, son dakika golüyle Yeni Malatyaspor maçından galibiyetle ayrıldıklarını hatırlatarak, şunları kaydetti:
     Yeni Malatyaspor, henüz galibiyeti bulunmamasına rağmen fizik gücü ve kalitesi yüksek oyunculardan kurulu iyi bir takım. Bizi zirve yarışında zorlayacak takımlardan biri. Rakibimizden 3 puan aldığımız için mutluyuz. Zor müsabakaydı. Takımımız iyi mücadele etti ve son dakika golüyle de olsa kazanmasını başardı. Futbolcularımıza teşekkür ediyorum. Başarıya inanmış, 90 dakika maçı bırakmayan bir kadromuzla Balıkesiri PTT 1. Lige taşıyacağız, yılların hasretine son vereceğiz.
     Yeni Malatyasporlu bazı futbolcularla kaleci antrenörünün karıştığı maç sonrası olayları da üzüntüyle karşıladıklarını dile getiren Aktürk, Kaleci antrenörünün foto muhabirlerine yönelik hareketini garipsedim. Futbol sahalarında bu tür olayların yaşanması, hoşgörüyle karşılanabilecek görüntüler değil diye konuştu.
    
     Muhabir: Ramazan Demir / Zafer Akpınar
     Yayıncı: Kamuran Akkuş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER