Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig -Turgutluspor Kulüp Başkanı Murat Ayhan: Kahramanmaraşspor maçında sezonun ilk galibiyetini alacağımıza inanıyorum


MANİSA (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Turgutlusporun Kulüp Başkanı Murat Ayhan, Kahramanmaraşspor karşısında ilk galibiyeti alacaklarına inandığını belirtti.
     Murat Ayhan AA muhabirine, takım kadrosunun çok genç olduğunu, gençleri kazanmak istediklerini söyledi.
     Takımın oynadığı 3 lig maçında gol atma başarısı gösterememesinin kötü bir görüntü yarattığını ifade eden Ayhan, Gol yollarında sıkıntı yaşıyoruz. Ancak bu hafta kendi sahamızda oynayacağımız Kahramanmaraşspor maçında cezalı olan kaptanımız Raşitin de forma giymesiyle ilk golümüzü ve sezonun ilk galibiyetini alacağımıza inanıyorum. Takımımız genç ve dinamik bir kadroya sahip. Bu hafta mutlaka bir patlama yapacaktır diye konuştu.
     Ayhan, Ziraat Türkiye Kupası 2. Kademe maçında da Perşembe günü Bingöl Belediyespor ile kendi sahalarında karşılaşacaklarını belirterek, bu maçı da mutlaka alacaklarını ifade etti.
     Ayhan, Bingöl Belediyespor kardeş kulübümüz. Geçtiğimiz yıl yükselme gurubu maçlarını Manisada oynadılar. O zaman kendilerine tesislerimizi açmıştık. Türkiye Kupasında iddialı olmak ve gruplara kalmak için bu maçı mutlaka almak istiyoruz dedi.
    
     Muhabir: Erkan Şimşek / Tolga Albay
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER