Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig -Balıkesirspor Teknik Direktörü Dilsöz: -Son yılların en iyi ekibini oluşturduğumuzu düşünüyorum


BALIKESİR (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Balıkesirsporun teknik direktörü Mesut Dilsöz, Son yılların en iyi ekibini oluşturduğumuzu düşünüyorum dedi.
     Dilsöz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 30 Ağustosa kadar sürecek kampta 4 hazırlık maçı oynayacaklarını, kampın ardından 26 kişilik kadroyu belirleyeceklerini söyledi.
     Bolu kampının ilk etabında eski ve yeni oyuncuların beklediğinden daha çabuk uyum sağladığını ifade eden Dilsöz, Aramıza 11 yeni arkadaşımız katıldı. Geçen sezon ki kadromuzun kalitesi belli. Yeni gelen arkadaşlarımızda gücümüze güç kattı. Son yılların en iyi ekibini oluşturduğumuzu düşünüyorum. Bu takım gerçekten çok başka. Camiamızın yüzünü bu sezon güldüreceğimize inancım tam diye konuştu.
     Dilsöz, Elazığ Belediyesporla oynanan hazırlık maçında sakatlanan Onur Acarın çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdüğünü, bunun dışında sakatlık sorunu yaşamadıklarını kaydetti.
     Bingöl Belediyespor, Fethiyespor, Denizli Belediyespor ve Giresunspor ile oynayacakları hazırlık maçlarında ise yeni sezonda uygulamayı düşündükleri farklı sistemleri deneyeceklerini ifade eden Dilsöz, 9 Eylülde başlayacak lig maratonunda geçen yıldan daha farklı, daha akılcı ve daha çok pozisyon üretip sonuca giden bir takım izlettireceklerini belirtti.
    
     Muhabir : Ramazan Demir / Vedat Yücebaş
     Yayıncı : Doğan Sarıtaş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER