Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig -Tarsus İdmanyurdu Başkanı Akdağcık: -Personelimize 8 aydır maaş veremiyoruz. Hiç olmazsa çalışanlarımıza bayram öncesi ödeme yapmak istiyoruz


MERSİN (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Tarsus İdmanyurdunun Başkanı İsmail Akdağcık, maddi sıkıntıların devam ettiğini belirterek, Personelimize 8 aydır maaş veremiyoruz. Hiç olmazsa çalışanlarımıza bayram öncesi ödeme yapmak istiyoruz dedi.
     Akdağcık, kulüp tesislerinde yönetim kurulu üyesi Akif Demircioğlu ile düzenlediği basın toplantısında, sezon öncesi takımın hazırlıklarını sürdürdüğünü, kulübün maddi sorunlarının artarak devam ettiğini söyledi.
     Takımın ekonomik sorunlarının her geçen gün büyüdüğünü vurgulayan Akdağcık, şunları kaydetti:
     Maddi sıkıntımız devam ediyor. Maalesef bunun çaresini bulmuş değiliz. Tarsus Belediye Başkanı ve onursal başkanımız Burhanettin Kocamazın, 600-700 bin TLlik yardımının dışında yardım bulmuş değiliz. Yeni oyuncularla anlaşma yapmamıza rağmen ödemelerin 1/3nü dahi ödemiş değiliz. Önümüzdeki günlerde ödeme yapacağımıza söz verdik. Fakat nasıl ödeyeceğimizi kara kara düşünüyoruz. Personelimize 8 aydır maaş veremiyoruz. Hiç olmazsa çalışanlarımıza bayram öncesi ödeme yapmak istiyoruz. Fakat somut bir kaynak bulamadık. Dayanacak gücümüz kalmadı. Çözüm ne gerekiyorsa, biz her zaman açığız. Herkesin duyarlı olması gerekiyor. 440 bin nüfuslu bir kent tek profesyonel takımını yaşatamıyor. Çok üzücü bir durum. Acil para bulunması gerekiyor.
    
     -23 yeni oyuncu-
    
     İlk etap kamp çalışmalarını Tarsusta yaptıklarını, ikinci etap kamp çalışmaları için Kocaeli Kartepeye gittiklerini hatırlatan Akdağcık, bu sezon 23 yeni oyuncu ile anlaşmaya vardıklarını ifade etti.
     Akdağcık, şöyle devam etti:
     Şunu açıkça belirtmek gerekir ki, geçtiğimiz sezondan birçok oyuncu, maç başı alacaklarını alamadıklarından dolayı federasyona başvuruda bulundular ve serbest kaldılar. Geçtiğimiz yılki ana kadrodan 3-4 oyuncu kaldı. Diğer tüm oyuncularla yollarımızı ayırdık. Hazırlık kampında sakatlanan Şenol ve yeni transfer Hasanın durumu iyi. Fakat Aydın maçında ön çapraz bağları kopan Harun, en az 6 ay sahalardan uzak kalacak. Harunun sakatlanması nedeniyle stoper mevkisine bir oyuncu alacakken, iki oyuncu almak zorunda kalacağız.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt/Kerem Kocalar
     Yayıncı: İsa Sansar

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER