Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig -Tokatspor Teknik Direktörü Altunsoy: -Lige iyi başlamak istiyoruz


TOKAT (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Tokatsporun teknik direktörü Namık Altunsoy, lige iyi başlamak istediklerini söyledi.
     Altunsoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 7 gündür sürdürdükleri Yozgat kampını tamamladıklarını belirtti. Yozgatın ardından Nevşehirde kampa girdiklerini ifade eden Altunsoy, Yozgat kampında futbolculara fiziki yükleme yaptık. Kamp çok iyi geçti. 24 futbolcu katıldı. 25 kişilik kadrodan giden de olacak gelen de olacak. Futbolcularıma kampta gösterdikleri istek ve arzudan dolayı teşekkür ediyorum diye konuştu.
     İki hazırlık maçı yaptıklarını anlatan Altunsoy, şunları söyledi:
     Yozgat kamp programımızda hazırlık maçı olmamasına rağmen iki hazırlık maçı yaptık. Yozgatta Yozgatspor ve Sivasta Sivasspor ile hazırlık maçı oynadık. Hazırlık maçları eksiklerimizi görmemiz açısından iyi oldu. Asıl hazırlık maçı programımız Nevşehir kampında olacak. 5 hazırlık maçı oynayacağız. 17 Ağustosa kadar kampımız sürecek. Oynayacağımız hazırlık maçlarında eksik gördüğümüz yerlere 5 Eylüle kadar transfer yapacağız. Lige iyi başlamak istiyoruz.
    
     Muhabir: Ekber Türkoğlu
     Yayıncı: Ahmet Ekici

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER