Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig -Körfez Futbol Kulübü eski teknik direktörü Talat Özdenle 1 yıllık sözleşme imzaladı


KOCAELİ (A.A) - Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Körfez Futbol Kulübü, eski teknik direktörü Talat Özden ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
     Körfez Alparslan Türkeş Stadındaki kulüp binasında düzenlenen imza törenine Özden ile kulübün onursal başkanı Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan katıldı.
     Burada bir açıklama yapan Pehlivan, Teknik Direktör Özdene başarılar dileyerek,Özdenin geçmişte kulübe önemli hizmetleri olan bir isim olduğunu söyledi.
     Takımı, amatör ligden profesyonel lige Özdenin çıkardığını hatırlatan Pehlivan, gelecek sezonda tanıdıkları bir isimle mücadele etmeyi tercih ettiklerini kaydetti.
     Pehlivan, bu sezon iyi bir takım oluşturarak, Körfezi iyi bir takım haline getirmenin doğru olacağını düşündüklerini anlaratak, Bunun mücadelesini verdik. Takımın nüvesini attık, iskeletini oluşturduk. Bazı ihtiyaçlarımız, eksiklerimiz var, bunları tamamladığımızda zımba gibi bir takım olacağımıza inanıyorum. Bu sene şansa, son günlere bırakmadan hedefimize koşacağız diye konuştu.
     Transfer çalışmalarına ilişkin de bilgi veren Pehlivan, Bozüyükspordan kaleci Oğuzhan Doğar, Abdullah Temircan, Ferit Erişçi ve Kemal Hastürk, Norveç 2. Lig takımı Valdresden Mesut Can, Bayern Münih altyapısından yetişen kaleci Göksu Hasancık, Gaziantep Büyükşehir Belediyespordan Vahap Işık ile Sancaktepe Belediyespordan Gökhan Kılınçla anlaştıklarını kaydetti.
     Teknik Direktör Talat Özden de sözleşmenin her iki tarafa da hayırlı olması dileğinde bulunarak, İnşallah hep beraber sezon sonunda mutlu oluruz. Körfez Futbol Kulübü, TFF 1. Ligini hak ediyor. Takımı, amatör ligden üçüncü lige, üçüncü ligden ikinci lige biz çıkarttık, inşallah TFF 1. Lig, bize nasip olur ifadesini kulandı.
     Konuşmaların ardından Özden, Körfez Futbol Kulübü ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
    
     Muhabir: Tahir Turan Eroğlu - Kadir Yıldız
     Yayıncı: Murat Paksoy

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER