Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig -Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Kılıç: -Yeni Malatyaspor, hedefini kovalarken saha içerisindeki görüntü de oldukça iyi olacak


MALATYA (A.A) - Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Yeni Malatyasporun teknik direktörü Gürses Kılıç, Yeni Malatyaspor, hedefini kovalarken saha içerisindeki görüntü de oldukça iyi olacak dedi.
     Kılıç, Nurettin Soykan Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, Malatyadaki kamp çalışmalarının iyi geçtiğini belirtti. Ağır bir antrenman dönemi geçirmediklerini ifade eden Kılıç, kamp çalışmalarında herhangi bir sıkıntı yaşamadıklarını söyledi.
     Çalışmaların istedikleri düzeyde olduğunu anlatan Kılıç, oyuncuların özverisinin ve isteğinin kendileri için önemli olduğunu vurgulayarak, Şu ana kadar olan bölümde bütün oyuncularımızın bizlere olumlu katkıları devam ediyor. Bu da bizleri ayrıca sevindiriyor. Yeni transfer edilen arkadaşlarımızın takımdaki arkadaşlarımızla uyumları ve kaynaşmaları bizi ayrıca mutlu eden bir faktör diye konuştu.
     Ağır ve yoğun antrenmanların Kızılcahamam ve Bolu kamplarında yapılacağını belirten Kılıç, oyuncuları kamp dönemine ve maç temposuna hazırladıklarını dile getirdi.
     Kızılcahamam kampında Manisaspor, Tebriz ve Evrenseki takımlarıyla hazırlık maçı yapacaklarını kaydeden Kılıç, Bolu kampında da 5 hazırlık maçı yapmayı planladıklarını ifade etti.
    
     -Transfer çalışmaları-
    
     Transfer çalışmalarına da değinen Kılıç, ligi iyi bilen oyuncuların yanı sıra oynadıkları liglerde başarılı olmuş futbolcuları kadrolarına kattıklarını söyledi.
     Yeni Malatyasporun hedefine ulaşacağına inandığını vurgulayan Kılıç, ligin önemli oyuncularının kadrolarında bulunduğunu belirterek, Malatya, bu oyunculardan uzun yıllar faydalanabilir dedi.
     Hem Spor Toto 2. Ligin hem de bir üst ligin tecrübeli oyuncularını kadrolarına kattıklarını anlatan Kılıç, şunları kaydetti:
     Genelde düşündüğümüz, listemizde yer alan ve kadromuza görmek istediğimiz oyuncuları transfer ettik. Bundan sonraki süreçte de alacağımız oyuncular olacak. Oyuncu arkadaşlarımıza hep Malatyasporun bir hedefi varsa, aldığı oyuncular da bu hedefi rahatlıkla taşıyabilmeli dedik. Aldığımız oyuncuların birçoğu önemli işler yapmış. Dolayısıyla Yeni Malatyaspor hedefini kovalarken saha içerisindeki görüntü de oldukça iyi olacak.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER