Spor Toto 2. lig

Spor Toto 2. lig -Sakaryaspor Kulübü Başkanı Yaşlıca: -Sakaryasporu istenilen yerlere getirmenin tek formülü, bir arada olmak ve birleşmektir


SAKARYA (A.A) - Sakaryaspor Kulübü Başkanı Vedat Yaşlıca, Sakaryasporu istenilen yerlere getirmenin tek formülü, bir arada olmak ve birleşmektir dedi.
     Yaşlıca, yaptığı yazılı açıklamada, kentteki herkesin, Sakaryaspor için biraraya gelmesi gerektiğini belirterek, yeşil siyahlı ekibin bu zor süreçten birlik ve beraberlik içinde çıkabileceğini kaydetti.
     Herkesin Sakaryaspor için fedakarlık yapması gerektiğini ifade eden Yaşlıca, Artık Sakaryaspor için birleşmek zamanıdır. En ufak bireyinden en büyük bireyine kadar hepimiz birleşmeliyiz. Sakaryasporu istenilen yerlere getirmenin tek formülü de bir arada olmak ve birleşmektir diye belirtti.
     Yaşlıca, şeffaf bir yönetim anlayışı sergilediklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:
     İnsanlar, Sakaryaspor için verdikleri paraların nereye gittiğini bilmek istiyorlar. Ya da var olan kaynakların bütçelerin ne şekilde harcandığını öğrenmek istiyorlar. Biz de bunu gerçekleştirdik. Bu anlayışımız devam edecek. Biz kurumsal kimlikten yanayız. Bu kulübe ne kadar girdi girmiş ne kadar gider olmuş, bunu tüm kamuoyu bilecek. Herkes Sakaryaspor için o ya da bu şekilde verdiği desteğin nerelerde kullanıldığını görecek. Bu süreci de ancak hep birlikte aşabiliriz. Herkes kendi gücü ve imkanları neticesinde kulübümüzün yanında olursa beklenen başarıları yakalarız. Herkes durumdan vazife çıkarmalı.
    
     Muhabir: Mehmet Özcan
     Yayıncı: Murat Paksoy

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER