Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig -Sakaryaspor, Bünyamin, Kerem ve Çağlar ile yeni sözleşme imzaladı


SAKARYA (A.A) - Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Sakaryaspor, futbolcular Bünyamin Demir, Kerem Eryılmaz ve İbrahim Çağlar Ürdem ile yeni sözleşme imzaladı.
     Kulüp binasında düzenlenen törende konuşan Futbol Şube Sorumlusu Ömer Bektaş, futbolculara karşı dürüst davrandıklarını ve güven ortamı yarattıklarını anlattı.
     Bektaş, altyapıdan gelen oyuncuların kendileri açısından çok önemli olduğunu belirterek, Futbolcularımızla yüz yüze bakacağız. Ödeyemeyeceğiniz afaki rakamları vaat etmenin kimseye yararı yok. Futbolcumuz imza attığında bilecek ki imza attığı parayı alacak. Bunu sağlamaya çalıştık dedi.
     Futbolcuların da anlaşma masasında makul taleplerde bulunduğunu vurgulayan Bektaş, Bu anlamda Bünyamin, Kerem ve Çağlar ile sözleşme yeniledik. Burada her iki taraf da iyi niyetli davrandı. Futbolcumuzun mağdur olmasını istemiyoruz. Yaptığımız sözleşmelerde yazan rakamlar neyse onları ödeyeceğiz. Kısacası bir güven ortamı yaratmaya çalışıyoruz. Nitekim futbolcularımız imza attığında hemen peşinatların yüzde 30unu ödüyoruz diye konuştu.
     Konuşmaların ardından Bünyamin, Kerem ve Çağlar, ücretlerinde çeşitli iyileştirmeler içeren yeni sözleşmelere imza attı.
     (MMT-KMK)

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER