Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup -Sakaryaspor Kulübü Başkanı Yaşlıca: -Bu sezonu Sakaryasporun tarihine yakışır biçimde, başarıyla bitireceğiz


SAKARYA (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Sakaryasporun kulüp başkanı Vedat Yaşlıca, sezonu kulübün tarihine yakışır şekilde, başarıyla tamamlayacaklarını söyledi.
     Sakarya Ticaret ve Sanayi Odasının (SATSO) meclis toplantısına katılan Yaşlıca, kulübü için oda üyelerinden destek istedi.
     Sakaryasporun önemli sıkıntılar yaşadığına dikkati çeken Yaşlıca, Bu sezonu Sakaryasporun tarihine yakışır biçimde, başarıyla bitireceğiz. Hak ettiğimiz Süper Lige doğru adım adım yükseleceğiz dedi.
     Yaşlıca, belirledikleri hedeflere içinde bulundukları sıkıntıları aşarak ulaşabileceklerini belirterek, herkesin kulübe destek vermesi gerektiğini bildirdi.
     Sakaryasporun en zor döneminde yönetime geldiklerini vurgulayan Yaşlıca, Genç bir ekibiz ama iddialıyız. Gece gündüz çalışıyoruz. Tarihi başarılarla dolu takımımızı hak ettiği yere taşıyacağımıza inanıyoruz şeklinde konuştu.
    
     -SATSOnun gücünü yanımızda görmek istiyoruz-
    
     Şeffaf bir yönetim anlayışı sergilediklerini, herkesin gönül rahatlığıyla takıma destek olabileceğini ifade eden Yaşlıca, şunları söyledi:
     İyi niyetle, elimizden geldiğince Sakaryasporun başarılı olması için mücadele ediyoruz. Ancak bu bizim tek başına yapabileceğimiz bir şey değil. Bu, ancak birlik ve beraberlik içinde hepimizin kenetlenmesiyle sağlanabilir. Kısa, orta ve uzun vadede atılacak adımlarda sizlerin desteklerini bekliyoruz. Dün SATSO nasıl yanımızda olduysa yarın da en güçlü şekilde SATSOnun gücünü yanımızda görmek istiyoruz.
     Genç bir ekibimiz ve tecrübeye ihtiyacımız var. Kurumlaşma çalışmaları sürerken, bizler de tecrübe kazanacağız. Bu süreçte de bir üst lige çıkmak için tüm hamleleri yapacağız.
     SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ise Sakaryasporun şehir için önemli bir marka olduğunu ve herkesin takıma sahip çıkması gerektiğini kaydetti.
     Kösemusul, kombine bilet alımı, reklam ve sponsorluk destekleri için yönetimle el ele çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Mehmet Özcan
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER