Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup -Sakaryaspor Teknik Direktörü Bölükbaşı: -Sakaryaspora yakışır futbol oynayan bir takım oluşturmak tek hedefimizdir


SAKARYA (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Sakaryasporun teknik direktörü Murat Bölükbaşı, tek hedeflerinin Sakaryasporun geçmişine yakışan ve iyi futbol oynayan bir takım oluşturmak olduğunu bildirdi.
     Bölükbaşı, yaptığı yazılı açıklamada, Düzce Topuk Yaylası Tesislerinde kamp çalışmalarını verimli şekilde sürdürdüklerini belirterek, takım disiplini, karakteri, oyun anlayışı, bilgisi, fiziksel performans, teknik ve taktik planlama ve kadro yapısını oluşturmaya ağırlık verdiklerini ifade etti.
     Bölükbaşı, hazırlık maçlarıyla kadroyu şekillendirmeye çalıştıklarını kaydederek, kamp döneminde futbolcuları gözleme fırsatı bulduklarını bildirdi.
     Genç oyunculardan kurulu kadroya sahip olduklarına dikkati çeken Bölükbaşı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     Performansları takımımız için yeterli olmayıp, gelişime ihtiyaç duyan oyuncularımız altyapıya gönderilmiştir. Dolayısıyla kadromuzdaki oyuncu sayımız 27 oldu. Geçen 40 günlük sürede takımımızın katettiği mesafe, sağladığı gelişim teknik ekip olarak bizleri gelecekle ilgili umutlandırıyor. Gelişimi devam ettirip Sakaryaspor camiasına, taraftarına ve Sakaryaspora yakışır futbol oynayan bir takım oluşturmak tek hedefimizdir.
    
     Muhabir: Mehmet Özcan
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER