Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup -Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Kılıç: -Malatya futbolunun hak ettiği yere gelmesi için elimden geleni yapmaya hazırım


MALATYA (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyasporun teknik direktörü Gürses Kılıç, Malatya futbolunun hak ettiği yere gelmesi için elinden geleni yapmaya hazır olduğunu söyledi.
     Kılıç, Nurettin Soykan Tesislerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, yönetimin, gelecek sezon için yeni bir yapılanma içinde olduğunu belirterek, herkesin buna destek vermesi gerektiğini ifade etti.
     Gelecek adına yönetimle sürekli görüştüklerini belirten Kılıç, Oyuncu ve yapılanma bazında yönetimle fikir alışverişimiz, takımın başına geldiğimden bu yana devam ediyor. Umarım önümüzdeki sezonda hep birlikte önemli işlere imza atarız. Malatya camiasına, Malatya sporuna iyi hizmet ederiz. Malatya futbolunun hak ettiği yere gelmesi için elimden geleni yapmaya hazım. Hep birlikte iyi işler yapacağız dedi.
     Kılıç, gerçek taraftarların, takımına kötü zamanında bile destek verdiğine işaret ederek, şehrin bütün kurum ve kuruluşlarının bir araya gelerek ortak bir hedefte birleşmesi halinde, başarının arkasından geleceğini kaydetti.
     Ligin bitimine 2 haftanın kaldığını anımsatan Kılıç, sahalarındaki Bozüyükspor ve sonrasında deplasmanda karşılaşacakları Turgutluspor maçlarından en iyi sonuçları alarak sezonu kapatmayı arzu ettiklerini sözlerine ekledi.
     (AY-CC)
<< Önceki Haber Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER