SP İl Başkan Yardımcısı Sinoplu:

SP İl Başkan Yardımcısı Sinoplu: -Bizler sürekli çözüm önerileri üzerinde çalışıyor ve neler yapılabilineceğinin altını çiziyoruz


BARTIN (A.A) - Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Yaşar Sinoplu, Bizler sürekli çözüm önerileri üzerinde çalışıyor ve neler yapılabilineceğinin altını çiziyoruz dedi.
     Sinoplu, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2012nin son günlerinde yılın nasıl tüketildiğinin muhasebesinin yapılması gerektiğini söyledi.
     Aile içi cinayetler, kadına karşı uygulanan şiddet, komşu ülkelerdeki insan katliamları, terör örgütü hainlerin yıkıcı faaliyetleri, Müslüman ülkelerin içini karıştırarak işgale hazır hale getirilmesi gibi sebeplerden dolayı halkın huzur ve mutluluktan yoksun olduğunu belirten Sinoplu, şöyle konuştu:
     Ülkemizde de 35 yıldır terör örgütü tarafından çıkartılan huzursuzluk devam ediyor. Ekonomik olarak insanların hemen hemen tamamı yoksulluk sınırında. Ülke ekonomisinde şahıslar olarak borçsuz insan kalmamıştır. Her gün sıkıntı ve telaş içerisinde insanlarımız sürekli olarak buhran yaşamaktadırlar. Biz Saadet Partisi olarak yetkililere soruyoruz; Bu sorunlar neden yaşanıyor- 2012 yılındaki gelirlerimizi ve giderlerimizi hesap edip aradaki farkı da yazıp karşılaştırdığımızda koca bir yılda açık mı veriyoruz yoksa karlı mıyız- Son 10 yıllık AKP iktidarında borcumuz mu arttı yoksa gelirimiz mi yükseldi- Tüm bu sorular olumsuz bir cevap ile sonlanıyorsa, bir şeylerin doğru gitmediğini anlamalıyız- 2013 yılında aynı yanlışları yapmamamız gerektiğinin bilincine varmalı ve kurtuluş kapısını da mutlaka aramalıyız. Bazı kesimler benim için ne kadar karamsar tablo çiziyor deseler de biz gerçekleri milletimize aktarmayı kendimize vazife bilmişiz ve bu doğrultuda pembe tablolarla milletimizi kandırmıyoruz. Bizler Milli Görüş Saadet Partisi yöneticileri olarak sürekli çözüm önerileri üzerinde çalışıyor ve neler yapılabilineceğinin altını çiziyoruz
    
     Muhabir: Selim Bostancı
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber SP İl Başkan Yardımcısı Sinoplu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER