Sosyal tesis, şehit ailelerine verilen iftar

Sosyal tesis, şehit ailelerine verilen iftar yemeğiyle açıldı


YOZGAT (A.A) - Sorgun Belediyesinin Üçtepelerde yaptırdığı sosyal tesis, şehit ailelerine verilen iftar yemeği ile hizmete açıldı.
     Yemeğe AK Parti Milletvekili Ertuğrul Soysal, Kaymakam Levent Kılıç, Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Jandarma Komutanı Üsteğmen Murat Demir, İlçe Emniyet Amiri Serkan Demir, İlçe Müftüsü Fikret Ekinci, şehit aileleri ve davetliler katıldı.
     Kaymakam Levent Kılıç, yaptığı konuşmada, şehit ailelerine devlet tarafından iş verilmesinin kararlaştırıldığını anımsatarak, ailelerin zaman geçirmeden ilgili birimlere başvurmasını istedi.
     Kılıç, Vatan uğruna hayatını veren şehitlerimizin ailelerine 2. bir ek iş verilecek. Şayet şehidimizin yetişkin çocukları varsa onlara, bir de anne veya babasına ek iş verilecek. Vakit geçirmeden şehit ailelerimizin başvuruda bulunması gerekiyor dedi.
     Belediye Başkanı Ahmet Şimşek de Şehit ailelerimizin istekleri bizler için emirdir. İlçemize kazandırdığımız bu tesisin açılışını da onlarla yapmak bizler için ayrı bir mutluluk kaynağıdır. Tesislerimizde çocuk oyun grupları, piknik alanları, mescit, tuvalet, kamelya, restoran ve kafe bulunuyor. Tesiste seyir tepesi de yer alacak diye konuştu.
    
     Muhabir: Şahin Özmen / Ömer Sarı
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber Sosyal tesis, şehit ailelerine verilen iftar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER