Sorgun Belediyesporlu futbolcuların

Sorgun Belediyesporlu futbolcuların transfer alacakları ödendi


YOZGAT (A.A) - Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele edecek Sorgun Belediyesporda futbolcuların tüm alacaklarının ödendiği bildirildi.
     Kulüp başkanı Soner Bölükbaşı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 22 futbolcu ve 3 teknik adam ile bir masörün transfer alacaklarının tamamının peşin olarak ödendiğini söyledi.
     29 Eylülde ligin başlayacağını belirten Başkan Bölükbaşı, şunları kaydetti:
     Bu yıl 13 yeni transfer yaparken, geçen yıl kadromuzda bulunan 9 arkadaşımızla da yeniden anlaştık. Günümüzde kulüplerin hemen hemen tamamına yakını transfer alacaklarını taksit taksit öderken, biz futbolcularımızın lige iyi konsantre olabilmesi ve kafasının rahat olarak çalışabilmesi için transfer alacaklarının tamamını ödedik. Sorgun Belediyespor olarak artık lige kafamız daha rahat hazırlanabileceğiz. Oyuncularımıza bundan sonra sadece maç başı ödeyeceğimiz paralar kaldı. Onları da her maç oynandıktan sonra aylık olarak ödemeyi düşünüyoruz. Ayrıca yönetim kurulumuzun uygun görmesi durumunda galibiyet primi de vereceğiz.
     Bölükbaşı 12 Eylülde 10 günlük kamp için Nevşehire gideceklerini ifade ederek, orta saha, forvet ve kaleye birer oyuncu daha transfer edeceklerini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Şahin Özmen / Özcan Güney
     Yayıncı: Orhan Canbulatel
<< Önceki Haber Sorgun Belediyesporlu futbolcuların Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER