Sorgun Belediyespor Ziya İsteki transfer etti

Sorgun Belediyespor Ziya İsteki transfer etti


YOZGAT (A.A) - Bölgesel Amatör Lig takımlarından Sorgun Belediyespor, 3. Lig ekiplerinden Lüleburgazsporun sağ kanat oyuncusu Ziya İstekle sözleşme imzaladı.
     Sorgun Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı Nihat Künbetli, imza töreninde, bu yılki transferlerde çok seçici davrandıklarını ve gerekli yerlere nokta transferler yaptıklarını vurguladı.
     Takımın estiklerine göre takviye yaptıklarını belirten Künbetli, Geçen yıl özellikle sağ ve sol kanatta sıkıntılar yaşamıştık. Ziyanın transferi ile sağ kanattaki sıkıntımızı giderdik. Sol kanat için de kaliteli bir oyuncu transfer edeceğiz. Birkaç alternatifimiz var. Görüşmelerimiz sürüyor. Önümüzdeki günlerde bu transferi sonuçlandıracağımızı düşünüyorum dedi.
     Ziya İstek de Sorgun Belediyespora gelmekten son derece mutlu olduğunu belirterek, Elazığ doğumlu olmasına karşın 15 yıldır Yerköyde oturduğunu, Yozgatı memleketi olarak kabul ettiğini söyledi.
     İstek, Bundan böyle Sorgun Belediyespor için mücadele edeceğim. Hedefimiz 3. Lig. Gördüğüm kadarıyla bu amaç doğrultusunda transferler yapılıyor. Hepimize hayırlı olsun diye konuştu.
    
     Muhabir: Şahin Özmen / Ömer Sarı
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber Sorgun Belediyespor Ziya İsteki transfer etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER