Sorgun Belediyespor kaleci İlker ile anlaştı

Sorgun Belediyespor kaleci İlker ile anlaştı


YOZGAT (A.A) - Bölgesel Amatör Ligde mücadelesine devam edecek Sorgun Belediyespor, daha önce prensip anlaşmasına vardığı futbolcularla resmi sözleşme imzalamaya başladı.
     Sarı siyahlı ekip, ilk olarak Beylikdüzüsporun başarılı file bekçisi Soner Bala ve Çerkezköyspor ön libero oyuncusu Volkan Pullu ile sözleşme imzalamasının ardından bugün de 27 yaşındaki kaleci İlker Ergin ile sözleşme imzaladı.
     Sorgun Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğünde düzenlenen imza törenine, Sorgun Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı Nihat Künbetli ile yöneticilerden Metin Yücel katıldı.
     İmza sonrası açıklama yapan Künbetli, önümüzdeki sezon hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ve buna göre nokta transferler yaptıklarını belirtti.
     Künbetli, yapılan transferlerin Sorgun Belediyespora çok faydalı olacağını düşündüğünü ifade ederek, Sorgun Belediyespor olarak bu sezon ince eleyip sık dokuyoruz. Hocamız ve yöneticilerimizle birlikte hangi mevkilere kimleri alacağız bunları belirledik. Daha sonra da bu oyuncularla önce telefonla bağlantı kurup prensip anlaşmasına vardık. Sonra da teker teker buraya çağırarak sözleşme imzaladık. Daha önce Volkan ve Soner sözleşme imzalamıştık. Bu gün de İlker ile sözleşme imzaladık. Ben inanıyorum bu üç futbolcumuz da bize yararlı olacaklar. Transfer çalışmalarımız tüm hızıyla sürecek. Kadromuzu 22 kişiye çıkarmayı istiyoruz. Bunun içinde 6-7 futbolcu daha alacağız dedi.
     Kaleci İlker ise yaptığı açıklamada, Düzce, Gümüşova, Burhaniye ve Beyköy de futbol oynadığını geçtiğimiz yıl Amatör Milli takımda da forma giydiğini kaydederek, Sorgunun futbol potansiyelinin çok iyi olduğunu, Sorgun Belediyesporda oynamaktan çok mutlu olacağını söyledi.
    
     Muhabir: Şahin Özmen / Ömer Sarı
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Sorgun Belediyespor kaleci İlker ile anlaştı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER