Sorgun Belediyesporda hedef şampiyonluk

Sorgun Belediyesporda hedef şampiyonluk


YOZGAT (A.A) - Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Sorgun Belediyespor Teknik Direktörü Ferda Cevizci, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.
     Cevizci, yaptığı açıklamada, hedefleri olan bir takıma geldiğini ifade ederek, bu hedefler doğrultusunda çalışmalar yaptıklarını söyledi.
     Sorgunda futbolun çok sevildiğini dile getiren Cevizci, şöyle devam etti:
     Bu sene iyi bir kadro oluşturduk. Yöneticilerimiz, gerçekten kaliteli oyuncuları transfer ettiler. Yeni taşındığımız tesislerimiz ufak tefek sıkıntılar dışında oldukça rahat. Liglere hazır olarak girmek istiyoruz. Bunun için de sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez antrenman yapıyoruz. Çalışmalarımızın temposu giderek artacaktır. Ligin başlama tarihi tam belli olmasa da eylül ayının sonlarına doğru başlamasını bekliyoruz. Biz çalışmalarımızı ona göre planladık. Lig başlayıncaya kadar hazır oluruz. Bu arada 3-4 hazırlık maçı oynamayı düşünüyoruz. Hedefimiz şampiyonluk.
     Sorgun Belediyesporun bu yıl kalesini koruyacak Soner Bala ise, Sorgun Belediyespor olarak çok kaliteli bir kadroya sahip olduklarını, yönetim ve teknik kadro ile uyumlu bir şekilde çalışarak 3. Lige çıkmak istediklerini belirtti.
    
    
     Muhabir: Şahin Özmen / Özcan Güney
     Yayıncı: Orhan Canbulatel
<< Önceki Haber Sorgun Belediyesporda hedef şampiyonluk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER