Sorgunda asfaltlama çalışmaları başladı

Sorgunda asfaltlama çalışmaları başladı


YOZGAT (A.A) - Sorgun Belediyesi tarafından, Hayvan Pazarı yanına kurulan asfalt üretim makinesinin faaliyete geçmesiyle asfaltlama çalışmalarına başlandığı bildirildi.
     Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, asfaltlama makinesinin devreye girmesiyle belediyenin bir eksikliğini daha giderdiklerini belirtti.
     Başkan Şimşek, Sorgunun yerleşim alanı bakımından oldukça geniş bir alana yayıldığını, bu nedenle yol yapım çalışmalarının uzun bir zaman aldığını ifade etti.
     Şimşek, günde 600 ton civarında asfalt üretimi yapacak Asfalt Plenti ile Sorgunun daha modern bir görünüme kavuşacağını söyledi.
     Başkan Şimşek, Asfalt Plentini 110 bin liraya aldık. 3 adet kamyon, bir tır, 2 silindir, bir yükleyici kepçe, bir finişer, bir robert, 2 kamyonete toplam 2 milyon 230 bin lira harcama yaptık. Sıcak asfalt çalışmalarımıza Karşıyaka Mahallesinden başladık. Havalar soğuyuncaya kadar yaklaşık 10 kilometre sıcak asfalt yapmayı planlıyoruz. Çalışmalarımız, eski Yozgat Yolunun Sanayi Sitesine kadar olan bölümünde, Yazlak Mahallesi, Karşıyaka Mahallesi ve Beğendik Kooperatif evlerinde olacak diye konuştu.
    
     Muhabir: Şahin Özmen / Ömer Sarı
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Sorgunda asfaltlama çalışmaları başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER