Son günlerdeki terör saldırıları

Son günlerdeki terör saldırıları -Saadet Partisi İl Başkanlığınca Türkiyede ve dünyada son günlerde meydana gelen terör saldırılarında hayatını kaybedenler için Ulu Camide gıyabi cenaze namazı kılındı


ÇORUM (A.A) - Saadet Partisi Çorum İl Başkanlığınca Türkiyedeki ve dünyadaki terör olaylarında hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı.
     Ulu Camide ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazına, Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Avcı ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.
     Namazın ardından basın açıklaması yapan Avcı, Türkiyede son 10 yılda meydana gelen 10 bin 80 olayda 818 askerin şehit olduğunu ve çok sayıda vatandaşın hayatını kaybettiğini söyledi.
     Bu acıların insanları derinden yaraladığını vurgulayan Avcı, terörle mücadelede istihbaratta ortak hareket edilen ABDnin bölgesel ve küresel amaçlarının doğru okunmadığı sürece şehit verilmeye devam edileceğini savundu.
     Aziz milletimizi uyanık uyanık olmaya çağırıyoruz diyen Avcı, şunları kaydetti:
     Milletimizin terörle mücadelede sözde müttefiklere değil, dirayetli devlet adamlarına ve sağlam bir iradeye ihtiyacı vardır. Milli Görüşçüler olarak bizler inanıyoruz ki insanlığa bir arada yaşama erdemini öğretmiş olan bizler tarihin en büyük barış medeniyetini kurmuş bir ümmetiz. Bizler bu coğrafyada Kürdüyle, Türküyle, Arabıyla yüzyıllardır yaşıyoruz ve bu coğrafyanın barışının insanlığın barışına hizmet edeceğine inanıyoruz.
     Grup namazın ardından dağıldı.
    
     Muhabir: Esma Aygün
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Son günlerdeki terör saldırıları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER