Soma Belediyesi kar küreme aracı aldı

Soma Belediyesi kar küreme aracı aldı


MANİSA (A.A) - Soma Belediyesi, kış hazırlıkları kapsamında yeni bir kar küreme işinde kullanılmak üzere dizayn edilmiş traktör satın aldı.
     Soma Belediyesi, araç parkını kış aylarında kar küreme ve yol tuzlama çalışmalarında kullanılacak özel dizayn traktörle genişletti.
     Kar bıçağı ve tuz serpme makinesi takılı haldeki traktör, Soma Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü bahçesinde tanıtıldı. Aracın satışını yapan firma yetkilisi, tanıtımda belediye personeline aracın kullanımı hakkında uygulamalı bilgi verdi.
     Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, tanıtımın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, kış mevsiminin ilçelerinde genel olarak çok ağır geçmese de don olaylarının yaşandığını belirterek, şunları söyledi:
     Buna çare olarak da tuzlama yaparak halkımızın mağdur olmasına engel olmayı amaçladık. Köylerimizde kış mevsimi çok çetin geçiyor. Köylerimize özellikle kış aylarında ulaşmakta zorluk çekiyoruz. Bu kar küreme aracının alınması ile birlikte kışın köy yollarımıza ulaşmada zorluk çekmeyeceğiz. Herhangi bir sorun yaşandığında anında müdahalede bulunacağız. Kış aylarına hazırlık yaparak vatandaşımızı mağdur etmemek için çözümler arıyoruz. Kar küreme aracı ile birlikte vatandaşımızın bu sorununu da çözüme kavuşturduk.
    
     Muhabir: Soner Övümlü
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Soma Belediyesi kar küreme aracı aldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER