Somada uçurtma şenliği düzenlendi

Somada uçurtma şenliği düzenlendi


MANİSA (A.A) - Soma Toplum Merkezi Müdürlüğü tarafından farklı okullardan öğrencilerin katıldığı uçurtma şenliği düzenlendi.
     Eğitim-öğretim yılının son günlerinde öğrencilerin eğlenip güzel bir gün geçirmelerini sağlamak amacıyla Azot Çamlığında üçüncüsü düzenlenen şenliğinde gökyüzü rengarenk uçurtmalarla doldu.
     Şenliğe Soma Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan engelliler, Spastik Çocuklar Derneğinde eğitim gören çocuklar, Canlar, Turgutalp, Madenciler, Zübeyde Hanım, Naciye Evren, 13 Eylül Gama, Fikri Akay, Sabri Balcı, Cumhuriyet ve Nakliyeciler ilköğretim okullarından 450 öğrenci katıldı.
     Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürü Cafer Öcal, şenlikte yaptığı konuşmada, Toplum Merkezi Müdürlüğünün hedefleri doğrultusunda çocukları televizyon ve internet dünyasından uzaklaştırıp, birbirleriyle olan paylaşımlarını geliştirmek ve hoş bir bahar günü geçirmek için gökyüzünde buluşalım adıyla uçurtma şenliğini planladıklarını belirterek, Bu şenlikte her zaman olduğu gibi emeği sayın kaymakamımız Abdülkadir Karataşın maddi ve manevi desteklerinden, Soma ve Turgutalp belediye başkanlarımızın, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün katkılarından dolayı teşekkür ederim dedi.
     Konuşmaların ardından öğrencilere meyve suyu, kek ve şapka dağıtıldı, yumurta, çuval ve halat çekme yarışmaları yapıldı. Yarışmalarda birinci gelen öğrencilere ödülleri verildi.
     (ÖVM-GLC-RMZ)
<< Önceki Haber Somada uçurtma şenliği düzenlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER