Soğuk, 2013 hedeflerini açıkladı

Soğuk, 2013 hedeflerini açıkladı -Ferizli Belediye Başkanı Soğuk: -2013 yılında altyapı çalışmalarını bitirip fabrikaların temellerinin atılması için mücadele edeceğiz


SAKARYA (A.A) - Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, 2013 yılında altyapı çalışmalarını tamamlayarak, fabrika temellerinin atılması için mücadele edeceklerini söyledi.
     Soğuk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen yıl ilçe merkezinde başlatılan doğalgaz çalışmalarının 4 bölgede devam ettiğini belirterek, yüzde 70inin tamamlandığını ve kısa sürede vatandaşların evlerine doğalgaz bağlanmaya başlanacağını kaydetti.
     Vatandaşların cadde ve sokaklardaki yolların bozuk oluşu nedeniyle sıkıntı çektiğini bildiklerini belirten Soğuk, Hep birlikte sabredeceğiz ve mutlu sona ulaşacağız. Evlerimizde ekonomik yönden ve ev hanımlarımızında musluklarından akan sıcak sulardan sonraki mutluluğu hep birlikte yaşayacağız diye konuştu.
     Aşağı Sakarya ProjesiNi 2013 yılında hayata geçirmeyi planladıklarını vurgulayan Soğuk, Son çıkan yasa ile belde belediyelerinin kapanması ile ilçemizde Gölkent ve Sinanoğlu belde belediyeleri kapanmış olup, 18 köy belediyemize bağlanacaktır. 2013 yılında yatırımlarımızı ve projelerimizi de bu yönden değerlendirip en güzel hizmetleri götüreceğimizden hiçbir vatandaşımız şüphe duymasın şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Erol Ulu / Salih Eren
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Soğuk, 2013 hedeflerini açıkladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER