Şoförlerden polis ve jandarmaya teşekkür

Şoförlerden polis ve jandarmaya teşekkür


ARTVİN (A.A) - Artvin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Alpaslan, kaçak yolcu taşımacılığının engellenmesinde gösterdikleri çabadan dolayı polis ve jandarmaya teşekkür etti.
     Alpaslan, yaptığı açıklamada, il genelinde kaçak yolcu taşımacılığı ve kaçak servis şoförlüğü yapılmasına ilişkin polis ve jandarma tarafından sıkı denetimler yapılması suretiyle kaçak taşımacılığın önüne geçildiğini söyledi.
     Artvinde, son yıllarda kaçak yolcu ve öğrenci taşımacılığının artış gösterdiğini ifade eden Alpaslan, şunları söyledi:
     Artvinde şoför esnafımız yolcu taşıma hizmetini en kaliteli şartlarda yerine getirmeye gayret gösteriyor. Zorlu ekonomik ve coğrafi koşullara karşın bu hizmeti yerine getirmeye gayret gösteren şoför esnafımızın elindeki ekmeğin bir şekilde yok ediliyor olması bizi üzmekteydi. Biz de bu amaçla kaçak yolcu taşıma olayının önüne geçilmesi, minibüs ve taksilerde kontrollerin yapılmasını talep etmiştik. Bu taleplerimizin ardından Emniyet Müdürlüğü ile Jandarma Komutanlığı olayın sıkı takipçisi oldu. Yapılan kontrollerde yolcu taşımacılığı yapılabilmesi için gerekli belgelerin olup olmadığı güvenlik güçlerince sıkça araştırıldı. Bu kontroller sonucu kaçak yolcu taşımacılığının önüne mümkün olduğu şekilde geçilmiştir.
    
     Muhabir: Yusuf Okur
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Şoförlerden polis ve jandarmaya teşekkür Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER