SLİ lojmanları, Milli Eğitim Bakanlığına devredilecek

SLİ lojmanları, Milli Eğitim Bakanlığına devredilecek


KÜTAHYA (A.A) - AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Türkiye Kömür İşletmeleri (TKİ) Genel Müdürlüğüne bağlı Seyitömer Linyitleri İşletmesi (SLİ) Müessesesine ait lojmanların, Milli Eğitim Bakanlığına devredileceğini bildirdi.
     Kavuncu, yaptığı yazılı açıklamada, özelleştirme ihalesi yapılan SLİ Müessesesinin, Yıldırım Beyazıt Mahallesinde bulunan 27 bin metrekare büyüklüğündeki lojman alanının, Milli Eğitim Bakanlığına devredileceğini belirtti.
     Geçen yılın son gününde Tavşanlı ilçesinde Kömür Gazlaştırma Tesisleri ve Analiz Laboratuvarının açılış törenine katılan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldıza, lojmanlarla ilgili Kütahya kamuoyunun hassasiyeti ve isteğini ilettiklerini duyuran Kavuncu, şunları kaydetti:
     İhtiyaç ve durumu göz önüne alarak, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün daha önce yaptığı başvuru üzerine Bakanımız bürokratlara talimat verdi ve lojman alanının Milli Eğitim Bakanlığına devriyle ilgili çalışma başlatılmasını istedi. Konuyla ilgili çalışmalar başlamış olup, daha sonraki günlerde devir işlemleri gerçekleştirilecektir. Kütahyamıza hayırlı olmasını temenni ederim.
    
     Muhabir: Hadi Şengül
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber SLİ lojmanları, Milli Eğitim Bakanlığına devredilecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER