Şizofreni hastalarına Bilgisayar ve Büro Yönetimi

Şizofreni hastalarına Bilgisayar ve Büro Yönetimi Kursu verildi -Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İŞKUR işbirliği ile düzenlenen Bilgisayar ve Büro Yönetimi Kursunu başarıyla tamamlayan 10 şizofreni hastasına sertifikaları törenle


KOCAELİ (A.A) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İŞKUR işbirliği ile düzenlenen Bilgisayar ve Büro Yönetimi Kursunu başarıyla tamamlayan Bizim Bahçe Şizofreni Yakınları Derneği üyesi 10 şizofreni hastasına sertifikaları törenle verildi.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, hasta ve yakınlarına, engellilere ve bu yöndeki kurulan sivil toplum örgütlerine destek vermek amacıyla düzenlenen etkinlikte, şizofreni hastalarına yönelik düzenlenen Bilgisayar ve Büro Yönetimi Kursunun sertifika töreni Sivil Toplum Merkezinde gerçekleştirildi.
     Törende konuşan Büyükşehir Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Dr. Osman Poyraz, Büyükşehir Belediyesi olarak sivil toplum kuruluşlarına destek verdiklerini ifade etti.
     Bizim Bahçe Şizofreni Yakınları Derneğinin Bilgisayar ve Büro Yönetimi Kursu talebi üzerine gerekli şartları sağlamak için harekete geçtiklerini ve kısa sürede bu isteklerini yerine getirdiklerini kaydeden Poyraz, 10 gencin sertifika almasından dolayı büyük mutluluk duyduklarını söyledi.
     Bizim Bahçe Şizofreni Yakınları Derneği Başkanı Nazmiye Erdem de kursun gerçekleşmesini sağlayan ve dernek çalışmalarını destekleyenlere teşekkür etti.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Şizofreni hastalarına Bilgisayar ve Büro Yönetimi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER